Als duurzame energiecoöperatie wekken we niet alleen energie op met lokale energieprojecten. Onderdeel van onze missie is het ondersteunen van lokale initiatieven in Assen. Speciaal voor verenigingen hebben we daarom een nieuwe actie opgezet.

Waarom een actie voor verenigingen

Als coöperatie willen we bijdragen aan de omgeving waarin we actief zijn. We zijn tenslotte een coöperatie door en voor Assen. Het verenigingsleven is belangrijk voor de leefbaarheid van onze stad. Om het verenigingsleven te ondersteunen hebben we daarom een leuke actie bedacht voor extra inkomsten.

"De actie is heel goed ontvangen. We hebben eerst bedacht waar we de inkomsten voor gaan gebruiken. Vervolgens hiermee een bericht geplaatst in het kerkblad. Dat werkte heel goed."

Otto Lussenburg - De Opstandingskerk Assen

Hoe werkt de actie?

Iedereen in de gemeente Assen kan meedoen. Door groene stroom en gas via ons af te nemen ontvangt een vereniging naar keuze per jaar €25,-.

Voor de verenigingen hebben wij promotiemateriaal dat gebruikt kan worden om leden op de hoogte te brengen van de actie. Zo proberen we het verenigingen zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo kunnen Assenaren het verenigingsleven in Assen ondersteunen én iets doen voor het milieu

Doe ook mee

Aanmelden als vereniging
Verenigingen steunen

Heb je vragen over deze actie? Neem dan gerust contact op met ons via 0592 – 20 00 21 of via klantenservice@ecduurzaamassen.nl