Bespaarmarkt 26-11-2018

Wij zijn er ook

Graag nodig ik u uit voor de energie-bespaarmarkt in Hotel Assen (Van der Valk) op maandag 26 november vanaf 19.30 uur.

Tijdens de bespaarmarkt krijgt u informatie over de diverse isolatiemogelijkheden voor uw woning. Aanwezige bedrijven informeren u op het gebied van isolatie (bodem, vloer, gevel, dak en beglazing) en duurzame verwarming. Ook krijgt u een toelichting op de kosten en opbrengsten van de diverse maatregelen en hoe u die maatregelen kunt financieren. Het Drents Energieloket is aanwezig voor onafhankelijk advies. Energie besparen zorgt voor een lagere energierekening, comfortabeler wonen en mogelijk een hogere waarde van uw huis.
Energiescan
Wilt u weten waar u aan toe bent? Vraag dan een kortingsbon voor een energieadvies aan ter waarde van 250 euro bij de gemeente. Een energieadviseur komt dan bij u langs en bekijkt welke duurzame maatregelen voor u interessant zijn. Met het advies van de energieadviseur weet u welke maatregelen bij uw woning passen en welke de meeste besparing opleveren. Onderdeel van het advies is bovendien hulp bij het aanvragen van eventuele subsidie en duurzaamheidslening en u krijgt hulp bij de aanvraag van offertes. Sinds vorig jaar kunnen ook particuliere bezitters van monumentale woningen een energieadviesrapport van 250 euro krijgen. Tijdens de bespaarmarkt kunt u in de stand van de energieadviseurs hiervoor een bon ophalen om dit advies te laten uitvoeren.
Komt u ook?

We zien u graag op maandag 26 november in Hotel Assen (Van der Valk). De bespaarmarkt start om 19.30 uur, de entree is gratis. Aanmelden kan via info@assen.nl. Wilt u alvast weten waar energiebesparing mogelijk is in uw woning? Kijk dan op www.drentsenergieloket.nl en doe de woningcheck.

Met vriendelijke groet,
namens burgemeester en wethouders,
Gea Smith
Wethouder Duurzaamheid