De kortingsbon van de gemeente Assen is bij ons niet meer geldig. De Drentse Energiecoach aan huis is wat wij nu aanbieden. (zie hieronder)
Wilt u een Drentse Energiecoach aan huis? Klik hier voor meer informatie.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0592 - 200 021.
De informatiebalie is in warenhuis Vanderveen op de 1e etage (tegenover de Hubo). Graag vooraf een afspraak maken.
-----------------------------------------
Klik hier voor de klantenservice van Energie VanOns. Op de pagina van de klantenservice van Energie VanOns staan ook "veel gestelde vragen". Het telefoonnummer van Energie VanOns is 085-0160111.

Algemeen contactformulier (info)

Uw privacy wordt door EC duurzaam Assen gerespecteerd en zo goed mogelijk gewaarborgd. Op onze site staan formulieren waarop u persoonlijke gegevens achterlaat. Wij vragen alleen gegevens die wij nodig zijn voor de specifieke service die bij het web formulier horen. Op de web formulieren verzamelen wij de volgende persoonlijke gegevens: – Naam – E-mailadres De persoonsgegevens die door ons worden verzameld worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de door u gevraagde diensten. Wij verstrekken uw persoonsgegevens in beginsel alleen aan derde partijen indien u daar zelf toestemming voor heeft gegeven. Gegevensverstrekking zonder uw toestemming vindt alleen plaats indien dat noodzakelijk is omdat een wettelijke verplichting ons dat voorschrijft. Wanneer u heeft aangegeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen, zullen wij deze informatie in onze database, maar ook in de database van Mailchimp opnemen. Na het ontvangen een nieuwsbrief kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief.