Deze verenigingen kun je al steunen

Staat jouw vereniging er niet tussen?
Kan jouw vereniging ook wel een steuntje in de rug gebruiken in deze lastige tijd? Je kunt als vereniging nog meedoen aan deze actie. Jullie worden dan toegevoegd aan onze lijst van te steunen verenigingen en ontvangen een promotiepakket om de leden op te roepen om ook mee te doen! 

We zijn van start gegaan met onze verenigingenactie! Met deze actie willen wij extra inkomsten genereren voor verenigingen in Assen. Ieder huishouden dat groene stroom en gas via ons afneemt mag een vereniging kiezen die jaarlijks €25,- krijgt. Het lijkt een klein bedrag, maar als veel van de leden aansluiten is dat toch een mooie bijdrage voor de kas! Vooral in deze tijd, nu veel verenigingen hun deuren voor lange tijd hebben moeten sluiten.

Wie doen er al mee?
Met trots kunnen we mededelen dat er al twee verenigingen zijn die meedoen! Met veel plezier steunen wij deze verenigingen. Je kunt de Protestantse Kerk Assen steunen of Sportclub Bartje – een sportclub in Assen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wil jij een handje helpen? Meld je dan bij Energiecoöperatie duurzaam Assen en ontvang lokale, groene energie. De vereniging ontvangt dan jaarlijks €25,-. Met de overstap steun je dus de leefbaarheid van Assen én het milieu!