Minder op de Meter in Loon

Op initiatief van Dorpsbelangen Loon heeft Energiecoöperatie duurzaam Assen een nieuw aanbod. De komende drie maanden bieden wij de inwoners van Loon gratis een warmtescan en energieadvies aan. Zo bespaart u op uw vaste lasten en draagt u tegelijkertijd uw steentje bij aan een energieneutraal dorp! He’j ’t an de tied?

  • Gratis energieadvies met warmtescan
  • Hulp bij kleine isolatieklussen
  • Online informatieavond
  • Gratis kleine isolatiematerialen
  • Werk samen aan een duurzaam Loon

Persoonlijk energieadvies en praktische hulp

Energiebesparing is maatwerk. Daarom komt onze energiecoach persoonlijk bij u langs. Tijdens het gratis consult wordt een warmtescan van uw huis gemaakt. Hierop is direct te zien hoe het met de isolatie van uw huis gesteld is. Aan de hand van deze scan geeft de coach u een passend besparingsadvies.

Hebt u altijd al willen weten hoe een warmtepomp werkt, of hoe het nu zit met salderen? De energiecoach beantwoordt graag al uw vragen. Ook kunt u op ons rekenen voor praktische hulp, zoals bij het plaatsen van een tochtstrip op dat lastig bereikbare plekje.

Goed om te weten: het consult betreft alleen een advies. Er wordt u niets verkocht en u bent tot niets verplicht.

Voorzitter Eelco Krakau van Dorpsbelangen Loon heeft al een energieadvies gekregen. Alleen al wegens de besparing op zijn lasten vond hij het interessant om mee te doen:

Warmtescan van uw huis

“Waarom zou je niet meedoen? Het is goed voor het milieu en de portemonnee.”

Eelco Krakau - voorzitter dorpsbelangen

Uiteraard geven we gehoor aan de geldende coronarichtlijnen. De warmtescan van uw huis wordt buiten uitgevoerd. Het verdere gesprek met de adviseur kan ook buiten plaatsvinden, of later per telefoon.

Online informatieavond

We spreken u graag tijdens onze informatieavond, die u online kunt volgen.

Tijdens deze avond geven we u tips om energie te besparen in huis. Er is ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met uw dorpsgenoten. Hoe u zich opgeeft staat onderaan deze pagina.

Online
Dinsdag 9 maart 2021 19:30

Doe ook mee en bespaar

Bent u geïnteresseerd in het vrijblijvende energieadvies van een energiecoach, of de informatieavond? Vul dan het formulier in of neem contact op met ons via 0592 – 20 00 21 of via klantenservice@ecduurzaamassen.nl.