Maak ook een afspraak met onze energiecoach-aan-huis!Maak een afspraak

U wilt overstappen naar de Energiebeweging VanOns waar u zich goed bij voelt, maar het overstappen is zo’n gedoe! Wij helpen u hiermee, zodat u geen gedoe heeft. Hoe?

Voordat u overstap gaan wij eerst een berekening uitvoeren, zodat u weet wat u “te wachten” staat. Dit doen wij aan de hand van uw laatste jaarafrekening. Vul onderstaand formulier in en wij maken voor u een proefberekening. Wij kunnen dit ook samen met u doen aan de informatiebalie in warenhuis Vanderveen. Wij zijn op donderdag, vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur en zaterdagmiddag aanwezig. Uiteraard kunt u ook direct zelf overstappen, volg dan deze link.


Verbruik

Wanneer u een voorbeeldberekening wilt ontvangen via de mail, vul dan onderstaande gegevens in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een berekening via de mail.

Wij verzoeken u via dit formulier geen vragen te stellen over energiebesparing.

Uw privacy wordt door EC duurzaam Assen gerespecteerd en zo goed mogelijk gewaarborgd. Op onze site staan formulieren waarop u persoonlijke gegevens achterlaat. Wij vragen alleen gegevens die wij nodig zijn voor de specifieke service die bij het web formulier horen. Op de web formulieren verzamelen wij de volgende persoonlijke gegevens:

– Naam
– E-mailadres
– Adres
– Postcode
– Woonplaats

De persoonsgegevens die door ons worden verzameld worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de door u gevraagde diensten. Wij verstrekken uw persoonsgegevens in beginsel alleen aan derde partijen indien u daar zelf toestemming voor heeft gegeven.

Gegevensverstrekking zonder uw toestemming vindt alleen plaats indien dat noodzakelijk is omdat een wettelijke verplichting ons dat voorschrijft.