Zonnepanelen zónder eigen dak?

Op het dak van een bedrijfshal in Assen plaatsen we zonnepanelen. De stroom leveren we aan deelnemende huishoudens en ondernemingen in Assen. 

Kun je zelf geen zonnepanelen kwijt op je woning of bedrijfspand? Op deze manier kun je toch profiteren van lokale groene energie en belastingvoordeel.

Project samenvatting

  • 60.000 kWh gemiddelde opbrengst per jaar
  • Zendmastweg, Assen

Wanneer kun je meedoen?

Deelname is mogelijk voor alle personen en bedrijven die gevestigd zijn in Assen.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt meedoen door zogenoemde zoncertificaten te kopen. Eén certificaat produceert 500 kWh per jaar en kost € 125,-.  Je krijgt hierop 3 cent per kWh vergoed. Dit krijg je aan het einde van ieder jaar terug in de vorm van een vergoeding van € 15,- (per certificaat). En dat 15 jaar lang.

  • Looptijd: 15 jaar
  • Terugverdientijd: 9 jaren
  • Rendement: 8%

Rekenvoorbeeld

Otto koopt één certificaat voor € 125,-. Hij krijgt 15 jaar lang € 15,-. terug. Aan het eind van de 15 jaar heeft hij € 225,- teruggekregen. Als hij de kosten van het certificaat hiermee verrekent, heeft hij € 100,- verdiend.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal certificaten waarmee je mee kunt doen aan dit project. Wie zich als eerst aanmeldt, komt als eerst in aanmerking.  

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op over jouw deelname. 

Voorwaarden

Wij leveren onze stroom via EnergieVanOns. Wil je deelnemen? Stap dan over naar één van de groenste energieleveranciers van Nederland, Energie VanOns.

Doe ook mee

Meedoen? Vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0592 – 20 00 21 of via klantenservice@ecduurzaamassen.nl.