Al meer dan 30 jaar werk ik in en aan en met het milieu. Ik ben begonnen in de bodem- en grondwatersanering. De afgelopen 10 jaar ben ik als parttime zelfstandige/ docent bezig met veel van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (https://www.sdgnederland.nl). Een paar van die doelen (onder andere 7: Betaalbare en duurzame energie en 11: Duurzame steden en gemeenschappen) stimuleren me om een rol te spelen in de RvC van de Energiecoöperatie Duurzaam Assen.

Als projectenmens ben ik onder andere ook betrokken bij de verduurzaming diverse gebouwen en organisaties in Assen (oa de Opstandingskerk en de PGA) en als docent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de Hanzehogeschool probeer ik jonge mensen te enthousiasmeren om hun schouders onder de verduurzaming te zetten en kritisch na te denken over wat hen in de toekomst te doen staat.

In mijn rol voor de Energiecoöperatie denk ik mee in de projecten van EC duurzaam Assen en volg ik binnenkort de opleiding voor Energiecoach om de inwoners van Assen te helpen met hun eigen energievraagstukken.

Vorige
Overzicht
Volgende