De energiecoöperatie is een organisatie zonder winstoogmerk, levert een bijdrage aan de leefbaarheid van uw buurt, stimuleert de ontwikkeling van duurzame initiatieven en neemt de productie van energie in eigen hand. Wanneer u niet wilt overstappen naar de beweging, kunt u ons toch steunen door lid te worden van de coöperatie. Het lidmaatschap kost slechts € 25,-.

Als lid van de coöperatie heeft u verschillende voordelen, zoals: > Korting op energieadvies
> Toegang tot eigen woningdossier voor energiebesparende maatregelen
> Eerste recht op keuze uit schone energie zonparticipaties in opwekprojecten
> Ondersteuning en ontzorgen bij opzetten eigen buurtinitiatief energiemaatregelen
> Deelnemen aan bijeenkomsten over duurzaamheid
> Meebeslissen over het beleid
> Ondersteuning bij besparings- en bewustzijn acties
> Voordragen welke duurzame initiatieven wij ondersteunen.
Het normale tarief om lid te worden van de coöperatie is € 25,00 voor kalender jaar 2019. Eenmalig wordt inschrijfgeld van € 5,00 doorberekend. Bij een overstap naar Energie VanOns bent u automatisch lid van de coöperatie.  (zonder toevoeging)


  Privacyverklaring
  Uw privacy wordt door EC duurzaam Assen gerespecteerd en zo goed mogelijk gewaarborgd. Op onze site staan formulieren waarop u persoonlijke gegevens achterlaat. Wij vragen alleen gegevens die wij nodig zijn voor de specifieke service die bij het web formulier horen. Op de web formulieren verzamelen wij de volgende persoonlijke gegevens:
  – Naam
  - Telefoonnummer
  – E-mailadres
  – Adres
  – Postcode
  – Woonplaats
  De persoonsgegevens die door ons worden verzameld worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de door u gevraagde diensten. Wij verstrekken uw persoonsgegevens in beginsel alleen aan derde partijen indien u daar zelf toestemming voor heeft gegeven. Gegevensverstrekking zonder uw toestemming vindt alleen plaats indien dat noodzakelijk is omdat een wettelijke verplichting ons dat voorschrijft